Om TLab West

Om Företaget

Inom säkerhetsbranschen fanns tidigare en brist på konsultföretag med kombinationen lång erfarenhet och stor teknisk expertis. När aktiebolaget TLab West bildades år 2000 hade vi som mål att täcka detta bristande segment på marknaden.

Tidigt knöts starka band med flera av säkerhetsbranschens största aktörer. Dessa partnerskap har givit oss såväl stora ansvarsområden som ett väl utvecklat förtroende. Från att ha varit ett utpräglat konsultföretag med specialistkompetens inom avancerade säkerhetssystem har TLab West utvecklats till att idag även erbjuda ett flertal egna säkerhetsprodukter.

TLab West har under många år redovisat god tillväxt och lönsamhet. 2010 utsågs vi av Dagens Industri till ett gasellföretag. Mindre än en procent av Sveriges företag får denna utmärkelse.

Vår affärsidé

Som ett utvecklingsföretag med specialistkompetens inom avancerade säkerhetssystem tillhandhåller vi produkter och tjänster för den globala säkerhetsmarknaden. Det ger våra kunder tillgång till den högsta kompetensen samt säkra leveranser av rätt kvalitet.

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.