+46 (0)31-830080 info@tlabwest.se

Arbeta på TLab West

Arbeta på TLab West

TLab West AB är ett utvecklingsföretag med egen konsultverksamhet. Vi är framförallt specialiserade på stora integrerade system med spjutspetskompetens inom säkerhetsteknik. Det omfattar inbrottslarm, brandlarm och passersystem.

De flesta projekt vi utför sker “in house” vilket innebär att vi tar hela projektansvaret. Vi utvecklar även egna produkter inklusive PC-baserade system, inbyggda system och konstruktion av hårdvara.

Du kommer att erbjudas en spännande arbetsmiljö och får arbeta med de största säkerhetsinstallationerna i Sverige.

Ansökan

Skicka din ansökan till work@tlabwest.se. Vi önskar endast ansökan via e-post.

Aktuella tjänster

 

Produktionschef elektronik – Göteborg/Mölndal

Här finns jobbet för dig som brinner för ny teknik, produktion samt kontinuerlig kvalitetsförbättring. Du får möjlighet att utveckla dig själv inom organisation och ledarskap samtidigt som du får arbeta med avancerade elektroniska säkerhetslösningar.

Om TLab West

Sedan mer än 20 år har TLab West varit ett av Nordens ledande företag inom utveckling och tillverkning av produkter för elektronisk högsäkerhet. Vår affärsverksamhet sträcker sig hela vägen från konstruktion och tillverkning av elektronik till stora mjukvarubaserade, integrerade säkerhetssystem. TLab Wests säkerhetsprodukter finns installerade och används på de största och mest prestigefulla anläggningarna i Norden.

Nu söker vi en produktionschef för elektronik

TLab West fortsätter sin tillväxtresa och skall nu bygga upp en ny produktionsenhet. Som ett led i vår expansion söker TLab West därför en produktionschef.

Nu har du chansen att bli en del av ett ledande företag inom utveckling och tillverkning av produkter för de mest krävande säkerhetsinstallationerna i Norden. Som produktionschef kommer du att leda vårt team som ansvarar för lager, slutmontering och logistik. I rollen som produktionschef ingår även produktionsplanering, att upprätta och underhålla produktionsprognoser samt att samordna beställningar från våra olika underleverantörer.

Du kommer att erbjudas en spännande arbetsmiljö och ta del av en kultur som präglas av stark gemenskap, prestigelöshet och ett mycket stort tekniskt driv.

Vem är du?

Vi söker en lösningsorienterad person med förmåga att leda och entusiasmera ett dynamiskt team med hög flexibilitet och noggrannhet. För att lyckas i rollen är det viktigt att du har förmågan att självständigt och i team driva aktiviteter mot uppsatta mål. Du är ansvarstagande, metodisk och strukturerad vilket är viktigt då TLab West utvecklar nya produkter i ett högt tempo samtidigt som både våra och våra kunders kvalitetskrav är högt ställda.

Du som person skall:

  • -Inneha körkort (B).
  • -Kunna kommunicera flytande på svenska och engelska (tal och skrift).
  • -Ha god PC-vana och vara väl förtrogen med Officepaketet.
  • -Inte ha några hinder för kortare tjänsteresor (dagar/vecka).

Erfarenhet inom följande områden är meriterande:

  • Elektronikproduktion eller elektronikmontage.
  • Lager och distribution av varor till kunder.
  • Handel med grossister och installatörer.
  • Installationsbranschen inom säkerhet/tele.
  •  

Kontakt

För intresseanmälan och frågor kontakta:

Lowe Frykman, lowe@tlabwest.se, 073-3839033