+46 (0)31-830080 info@tlabwest.se

TLab West AB lanserar en ny generation av inbrottslarmsystemet Sentrion som uppfyller Svenska Stöldskyddsföreningens (SSF) krav för Larmklass 3/4 (SSF 1014). Sentrion S3 är marknadsledande då den inte bara uppfyller Larmklass 3/4 utan även är godkänd för användning i lokaler med Miljöklass II.

En av de mest flexibla och kraftfulla integrerade inbrottslarm- och passerkontroll-centralerna på den svenska marknaden kan nu installeras i alla anläggningar som kräver maximalt skydd och bästa möjliga försäkringsvillkor.

Sentrion är ett modulärt inbrottslarm- och passerkontrollsystem centralenheten kompletteras med underenheter och manöverpaneler för önskad kapacitet. Sentrion kan anslutas till ett överordnat managementsystem, t.ex. Pacom .is Unison eller fungera självständigt och då hanteras via det inbyggda webbgränssnittet. I samband med lanseringen av den nya generationen Sentrion lanseras även många nya funktioner i manöverpanelen och en mängd olika underenheter.

Då Sentrion nu, som en av väldigt få produkter, är godkänd i både högsta möjliga larmklass och miljöklass II får våra kunder ytterligare en bekräftelse på att Sentrion är rätt val om man prioriterar säkerhet.” – säger Lowe Frykman, CTO på TLab West. “Detta i kombination med Sentrions användarvänlighet och flexibilitet ger systemet en tätposition bland marknadsledande integrerade inbrotts- och passerkontrollcentraler” fortsätter Lowe.