+46 (0)31-830080 info@tlabwest.se

Sentrion är ett fullt integrerat larm och passersystem speciellt framtaget för kunder med höga krav på säkerhet. Sentrion är en plattform som har godkännande i den absolut högsta säkerhetsklassen och är byggd runt en integrerad styrenhet som enkelt kan utökas med tillbehör för ökad kapacitet och kostnadseffektiva installationer.

Sentrion kan användas som ett fristående system för mindre installationer och hanteras då via dess inbyggda web-gränssnitt, men kan även användas som en integrerad del i det överordnande systemet PACOM Unison. Vid integration med PACOM Unison kan Sentrion användas för både små, medelstora och riktigt stora kunder och deras anläggningar med många tusen dörrar och larmområden.

I Sentrion version 4.8 som nu finns tillgänglig har många nya funktioner och förbättringar införts. Exempel på nyheter i denna version är:

  • Integration med intelligenta lås via OSDP-kommunikation, till exempel Safetrons 6000-serie av motorlås.
  • Utökad integration med Pacoms kortläsarserie med stöd för nedladdning av dess mjukvara via Sentrion Manager på distans.
  • Stöd för autonoma lokala villkor i Sentrion. Detta gör att man enkelt kan skapa beräkningar med OCH/ELLER funktioner som är helt autonoma i Sentrion.
  • Utökad och förbättrad integration med Milletekniks serie av strömförsörjningsaggregat.
  • Förbättrad funktion och hantering av nattlåsfunktion

 

Releasedatum: 2020-12-18